Kulinarne dziedzictwo w potrawach wigilijnych [fotorelacja]

Wyniki konkursu

Kategoria “Potrawy rybne”:

I miejsce – Ewa Pachówka za potrawę Śledź po kapitańsku

img_8167
II miejsce – Urszula i Zenon Kober za potrawę Ryba po grecku
III miejsce – Agnieszka Szeląg za potrawę Śledź z ziołami

Kategoria “Potrawy mączne, z kapusty, zupy, sałatki”

I miejsce – Koło Ludowe Tymienianki” za Pierogi z kapustą i pieczarkami

img_7995
II miejsce – Grażyna i Bogdan Kostrzewa za potrawę Barszcz czerwony z uszkami
III miejsce – Eugenia Imbiorowska za potrawę Paszteciki z kapustą i grzybami

Kategoria “Wypieki świąteczne, desery”

I miejsce – Ewa Komorowska za potrawę Tort makowy

img_8099
II miejsce – Beaty Łanowy za potrawę Jabłecznik
III miejsce – Środowiskowy Dom Samopomocy za potrawę Sernik

Potrawy

[av_gallery ids=’12175,12150,12172,12151,12152,12153,12154,12155,12156,12157,12158,12159,12160,12161,12162,12163,12164,12165,12166,12167,12168,12169,12170,12171,12173,12174′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’ av_uid=’av-18etp9x’]

Sala

[av_gallery ids=’12216,12212,12217,12214,12176,12177,12215,12179,12178,12180,12181,12182,12183,12184,12185,12213,12186,12187,12188,12191,12189,12190,12192,12193,12194,12195,12196,12197,12198,12199,12200,12201,12202,12203,12204,12211,12205,12206,12207,12208,12209,12210′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’ av_uid=’av-o3iyxh’]

opublikowano 13 grudnia 2016